fbpx
Uncategorized
Posted in

Prep søndag og ordrer

Min mand er som de fleste måske ved Tømrermester og han arbejder typisk med store erhvervs projekter. Det betyder en del varer på vores lager, såsom køkkener, døre, vinduer og alt muligt andet byggemateriale.

Det bliver leveret med fragtmand og er typisk pakket ind i både plastik, pap, skum og alt muligt andet. Det er nok ikke noget jeg kan ændre på selv om jeg godt gad, tør slet ikke tænke på hvor mange tons plast der blot bruges for så at blive smidt ud i en stor Container – Erhvervsdrivende skal sjovt nok ikke affaldssortere andet end pap.

Derfor står jeg klar når de pakker ud og snupper alt hvad der overhovedet kan genbruges både at nyt og gammelt de måske har med hjem fra en byggeplads. Det er både gratis og miljøvenligt.

Min mand synes vist jeg var lidt skør i starten, men tror lidt jeg har fået ham med på vognen efter at han har set hvad man kan bruge det til.

Her har jeg lige samlet og skåret 50 meter skum plast som passer perfekt til at beskytte både lys og keramik. Jubiii dejligt!

Jeg bruger rigtigt meget maler rørepinde til at røre glasur, ler og jesmonite op med, men i denne omgang bruger jeg nogle genbrugs fodpaneler, faktisk 20 meter, det skal jeg lige love for blev til en del rørepinde da jeg først havde haft gang i saven. Pyha god træning 🙂

Det samme gælder røreskåle, litermål og andet plastik. Det meste har jeg købt i genbrugsbutikker og så samler familie og venner diverse creme fraiche bøtter og lignende ind til mig, så jeg slippper for at bruge alt for meget plastik.

De kloge siger at det er noget ens kunder går op i, at man er miljøbevidst, men jeg må jo bare sige at det må mine kunder også gerne, men det er nu ikke derfor jeg gør det. Jeg er bare glad for at bidrage og så hjælper det selvfølgelig at det er gratis, når nu jeg forsøger at holde omkostningerne nede.

Inden jeg slutter for idag skal der lige pakkes en ordre til en 60 års fødselsag der gerne skal nå hurtigt frem og jeg skal have lavet de sidste lys til tre ordrer til jylland som er forsinket. Pyh.. håber jeg når det.

Håber i alle derude har en fantastisk søndag med dem i holder af, jeg har nu fri og skal hygge med min kære husbond som er syg.

Kærligst

Sys

Join the conversation

SHOPPING BAG 0

ACCOUNT
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.