fbpx
General thoughts

Busy bee

Hold da helt op, der er knald på, i det lille værksted. Her er lige et par småting jeg har gang i:

Glasur tests, under glasur test og line blend tests. Genbrænding af nogle gamle emner for at se om jeg kan redde dem og så er jeg igang med at støbe nye forme til kopper og nogle prægningsplader til at lave lave ornamenter og vaser på til jul.

Derudover tester og laver jeg lys. Jeg er udfordret på at de forskellige lysmasser absolut ikke vil brænde jævnt hvis ikke vægerne passer 100% lige, hvis ikke de er afstemt. Væger en en underlig ting. De findes i vildt mange udgaver og man kan ikke bruge en slags væge til flere former. Så en væge passer til en form, feks cylinder, men så passer den ikke til alm stearin lys. Det er endnu en kemi klasse sammen med glasur. Hihi jeg skulle have lyttet bedre efter da jeg gik i skole

Ovnen står og køler ned og jeg er meget spændt på om jeg kan få det her resultat frem. Det ville være så smukt her til vinter💕 Det fremkommer ved at male den mørke farve på i et tykt lag og når det er tørt lægger man den lyse på og lader den overlappe den mørke. Herved går de to glasurer i en reaktion i varmen ved omkring 1100-1200 grader.

Jeg går allerede og forbereder mig på vinter messer og en af dem jeg glæder mig mest til er Slotsmessen på Sønderborg slot i starten af December. Hjernen kværner derudaf med ideer💕 jeg er jo allerede godt igang med Julekugler og dem skal jeg lave mange af. Og forhåbentligt i de farver jeg er ved at teste i ovnen nu.

Så skal jeg også igang med denne skønhed. Hun hedder Aurora og er en fyrfads lampe med en helt masse mønstre i. Hun må meget gerne blive en succes for hold da op hvor har jeg brugt meget tid på hende💕 men hun er også smuk. Hun giver både lus og lidt varme på kolde dage. Så er spørgsmålet bare hvad farve hun skal være?

Så har jeg også være hjemme i Sønderborg et smut og lavet hyggeler med niecen Kathrine og nevø Mikkel. De ting skal nu forglødes og så skal de med ned og have en tur mere med glasur. 😊

Marlo’s nye foderskål
Kathrines julepynt

Nu står den på træning med slænget og så en tur hjem og besøge svigermor/svigerfar💕 og så går det direkte hjem i værkstedet hvor jeg slap igår aftes

Kram fra mig /Sys

Join the conversation

SHOPPING BAG 0

ACCOUNT
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.